fbpx

        POZOVITE 

      064 328 6303

Možete nas pozvati za konsultacije i pomoć pri izboru mešavina ili da se najavite za prezentaciju esencijalnih ulja u našoj maloprodaji.

Za kraj

Na kraju bih dodala da, bez obzira koliko esencijalna ulja blagotvorno deluju na naš imuni sistem i organizam uopšte, od našeg stila života zavisi koliku ćemo im šansu dati. Ako smo konstantno u stresu, razapeti između svakodnevnih obaveza, pitanja iz prošlosti i planova za budućnost, ako radimo posao koji ne volimo i koji nas iscrpljuje, nemamo vremena za sebe, nekvalitetno se hranimo itd., aromaterapija će nam pomoći da se bolje osećamo, i da, manje ili više (u zavisnosti od opšteg stanja) popravimo fizičko, mentalno, emotivno stanje, pa i imunitet, ali jedino trajno rešenje je promena načina na koji posmatramo i doživljavamo svet i sebe u njemu.

Bez stanje mira, opuštenosti i sreće nema zdravlja.

Zato nađite vreme za sebe. Opustite se i sagledajte svoj život. Napravite listu prioriteta i odbacite jednu po jednu, sve nepotrebne navike i obaveze. Rešite se negativnih ljudi koji nemaju snage za sebe, a umeju i druge da ubeđuju kako ništa nije moguće. Organizujte sebi kvalitetan život. Nađite vremena da uradite sve o čemu maštate. Slušajte srce i krenite da ostvarujete svoje snove. Sada je pravi trenutak za to.

I na kraju lepog dana, zadovoljni sednite, opustite se i uživajte u unutrašnjem miru i predivnim aromama esencijalnih ulja. Procvetajte, jer za to ste rođeni a esencijalna ulja će vam nesebično pomoći.

Leave a comment

sr_RSSerbian